top of page
Concrete Wall
  • lars2016

Sykkelbutikken i Oslo - Oslo Sykkelverksted AS

Er du på jakt etter sykkel eller er Oslo Sykkelverksted stedet. Med dyktige ansatte som har flere tiår erfaring fra sykkel bransjen til sammen, er du sikker på at du får god hjelp fra dem. Som et av de eldste og største sykkel butikkene i Oslo finner du et stort utvalg av kvalitetsprodukter som dekker ditt behov. Samtidig som de har en butikk med godt utvalg av sykler og elsykler, har de også et av Oslos kanskje beste sykkelverksteder. Her kan du få utført service og reparasjon på alle vanlige sykler og elsykler.


Elsykler fra kjente kvalitetsmerker

Kalkhoff og Focus elsykler

Oslo Sykkelverksted har et godt rykte blant sine kunder, mye hjulpet av kvaliteten på produktene som finnes her. Oslo Sykkelverksted er en sykkelbutikk som selger sykler fra kjente kvalitets merker som Kalkhoff, Focus, Merida og Haibike. Dette er svært gode tyske sykler og merker som har et veldig godt rykte for å levere kvalitet. Kalkhoff er et av Europas eldste sykkel merker med over 100 års erfaring fra sykkel industrien. Dette merke produserer svært gode alternativer for vanlige syklister, enten de skal sykle turer i marka eller pendle til jobb via barnhagen. Focus Bikes produseres på samme fabrikk som Kalkhoff i Tyskland og leverer modeller for de som er litt mer eventyrlystne enn de som typisk kjøper en Kalkhoff. Flere av syklene til Focus er veldig godt egnet for pendling, men gjør seg om mulig enda bedre på grusveier i marka eller på fjellet.

Kalkhoff elsykkel fra sykkelbutikken Oslo Sykkelverksted
Kalkhoff - Lekre elsykler til pendling og tur

Merida, en av verdens største sykkel produsenter, leverer det meste av forskjellige typer sykler og elsykler med høy kvalitet og til en god pris. Haibike er kanskje litt mindre kjent, men leverer til gjengjeld testvinner elsykler år etter år, blant annet hos TEK.no og NAF sine tester. Haibike var en av de første europeiske elsykkel produsentene og har over 20 års erfaring med elsykler.Elsykkel i Oslo

Er du på jakt etter elsykkel eller sykkel og bor i nærheten av Oslo er derfor Oslo Sykkelverksted stedet å gå. Her får du god hjelp til å prøve og velge riktig sykkel for ditt bruk, og de har et svært godt utvalg så du kan være sikker på å finne en sykkel som du liker. Ta turen innom en av Oslos mest velrennomerte sykkelbutikker neste gang du er på jakt etter elsykkel eller sykkel!

Oslo Sykkelverksted logo

Nettside:

109 views0 comments

Comments


bottom of page